את המאכלים הבאים ניתן לסעוד במקומות הבאים
טבליסי:
מלון הכשר ג'נסיס – מסעדת מענדי'ס
בטומי
מענדיס בטומי/בית חבד – קינג סלומון – מסעדת ירושלים
חינקלי – הן כופתאות עשויות בצק, שנחשבות לאחד המאכלים הלאומיים של גאורגיה. באזורים שונים בגאורגיה מכינים חינקלי עם מילויים שונים, כאשר בין הפופולאריים שבהם הם בשר בקר או טלה, גבינות, פטריות או מחית תפוחי אדמה.
חצ'פורי – חמישה סוגי חצ'פורי נהוגים בגאורגיה: אימֶרוּלי חצ'פורי הוא עגול ושטוח, סגור, ממולא בגבינה ואפוי או מטוגן. הוא מוגש בדרך כלל פרוס למשולשים, כמו פיצה. מֶגרוּלי חצ'פורי הוא כמו הקודם, בתוספת ביצה מלמעלה. אצ'רוּלי הוא ארוחה שלמה: עשוי מבצק שמרים ואפוי בתנור, צורתו כסירה והוא פתוח מלמעלה, חושף לראווה את הגבינה, ביצה עין וכמות מסחרית של חמאה.
שותי – זהו לחם גאורגי מוארך העשוי מחיטה מלאה ומעוצב בצורה של סירת קנו.
לוואשי – הלחם העגול והמסורתי.
פורי – לחם עגול שנאפה בתנור אבן , בכפרים תמיד תמצאו תנור אבן מרהיב ביופיו טעם הלחם נהיה מעושן ומיוחד. (ניתן להביא שמרים מהארץ, להדליק את האש בתנור ובכך להפוך את המאכל לכשר)
חרצ'ו – מרק בשר הידוע בסמיכותו, המכיל שלל ירקות, קוביות בשר בקר ושפע של עשבי תיבול. המרק שנודע בסגולות המרפא שלו נחשב לאחד המאכלים המיוחדים ביותר. את מרק השצ'מדי בעל הטעם החמוץ-מתוק נוהגים ללגום בגאורגיה גם בקיץ.